TIPPEK | Együttműködési tippek
Együttműködési tippek
2016-11-30 16:53:00 
Egy vállalkozás életében elengedhetetlenek a stratégiai partnerek, akikkel a közös célért, egymást segítve dolgozhatnak. A legtöbb cég azonban konkurenciaként tekint az ugyanabban a tevékenységi körben működő vállalatra, miközben szövetségesként, egymásnak hasznos üzleti ajánlásokat szerezve sokkal több ügyfélhez juthatnak el. Demján Lehel "NetworKing"-díjas cégtulajdonos szakértői tanácsokkal szolgál e témakörben.

1.Ismerd meg azokat, akikkel együtt szeretnél működni!

2001 óta tagja az "Aki ad, az nyer!®" filozófiát hirdető és követő nemzetközi üzleti közösségnek. A saját BNI csoportomon kívül az elmúlt években meglátogatta az összes budapesti, számos vidéki, illetve néhány külföldi csoportot is. Ezt azért tartja lényegesnek, mert eközben több száz csoporttaggal került kapcsolatba, így ők is jobban megismerhettek őt. Nagyon fontos, hogy minél több networking-tagot ismerj. Sokkal könnyebb úgy segíteni, ha tudod, kinek segítesz!

2.Építs minőségi kapcsolatokat!

Természetesen a szervezeten kívül is van élet, de a BNI-ban részt venni azt jelenti, hogy már a kezdeti bizalom is összehasonlíthatatlanul magasabb szintű, így az üzletelés sokkal könnyebb. Hosszú távon a bizalom a minőségi kapcsolatok alapja - és ez elengedhetetlen az üzleti sikerhez! Bonyolultnak tűnik, de mégis egyszerű: építs minőségi kapcsolatokat, segíts másoknak, és ők viszonozni fogják ezt!

3.Az írott szabályok íratlanul is érvényesek!

Ez a fajta együttműködés nem való mindenkinek. Aki képes megosztani saját kapcsolati hálóját, az egy olyan közösséghez tartozhat, ahol mindenki önzetlenül, jutalékmentesen segít a többi BNI-tagon. Az etikai kódex tudatában alakítsd a szervezeten belüli és azon kívüli életedet is!

"A www.gyűjtőszállítás.hu céget annak tulajdonosaként képviselem. A BNI-ban töltött éveknek köszönhetően a saját vállalkozása is nagyon sokat fejlődött, így már kizárólag a tulajdonosi feladataimra és az üzletfejlesztésre tudok koncentrálni. Ennek köszönhetően pedig a kiscsomag-szállítás mellett komplett raktározási feladatokat is el tudunk látni, sőt két új üzletágunk is elindult a BNI-ban megszerzett kapcsolatok révén". - foglalta össze legfontosabb eredményeit Demján Lehel, a 2016. év "NetworKing" díjas vállalkozója.