PÁLYÁZATOK | Rajzpályázatot hirdet a dm
Rajzpályázatot hirdet a dm
2014-08-14 11:24:00_
A pályázat kiírásában, és elbírálásában a dm együttműködő partnere a Gyermekeink Egészséges Fogaiért Közhasznú Alapítvány - írja a vállalat közleménye. A dm és az alapítvány várja olyan magyarországi általános iskolák jelentkezését, ahol különös figyelmet fordítanak a gyerekek fogainak egészségére, és fogápolási ismereteik bővítésére.

Az oldalon online játékok és tanulságos mesék segítségével kalauzolják el a gyerekeket a helyes fogápolás világába, a szülők pedig hasznos fogápolási tanácsokat olvashatnak. "A tejfogak épségének megőrzése a maradó fogak egészségének egyik legfontosabb alappillére, így fontos már az első fogak kibújásától kiemelt figyelmet fordítani a megfelelő szájápolási szokások kialakítására. A program lehetőséget nyújt a témakörrel kapcsolatos tudatosság növelésére, mindezt a gyermekek számára játékos tanulással, a szülők számára pedig a kulcsfontosságú információk átadásával megkönnyítve"- mondta a pályázat jelentőségéről dr. Dornbach Ágnes a program szájápolási szakértője.

A rajzok beküldési határideje szeptember 30. A döntés várható időpontja október 8. "Az előző évben első alkalommal szerveztük meg ezt a programot. Az első tapasztalatok, és vásárlóink visszajelzései meggyőztek bennünket arról, hogy idén nagyobb volumenben kell gondolkodnunk. Így most a pályázaton keresztül szeretnénk megismertetni a gyerekekkel a helyes fogápolás fontosságát. Ezért az elbírálás során fontos szempont, hogy az iskolák első osztályos tanulóit milyen arányban tudták bevonni a pedagógusok. Hiszen minél több első osztályos rajzol, annál több gyermekhez jut el a program üzenete"- nyilatkozta Kanyó Roland a dm marketig és PR menedzsere.