PÁLYÁZATOK | Az Év Honlapja nevezési haráridő: December 15. éjfél!
Az Év Honlapja nevezési haráridő: December 15. éjfél!
2023-12-05 15:39:00Az Év Honlapja
Még nem adtad le nevezésed 'Az Év Honlapja' pályázatra? Akkor ne tétlenkedj, tedd meg minél előbb, ne hagyd az utolsó pillanatra!

Szeretnél szintet lépni vállalkozásoddal? Fejlesztettél egy innovatív appot vagy megújult a weboldalad? Esetleg valami rendkívüli digitális megoldást hoztál létre? Mutasd meg fejlesztésed Magyarország legrangosabb online marketingkommunikációs pályázatán, ahol az elmúlt években egyre változatosabb tematikájú honlapok és applikációk kerültek a szakma figyelmének fókuszába, amely mellé bónuszként jött a nagyközönség és a szakmai zsűri visszajelzése id. A 30 kategóriánk közül biztosan Te is megtalálod a számodra megfelelőt!

De mégis mit nyersz azzal, ha beadod pályázatod?

Elismerést:

Munkádat nem csupán ügyfeleid és a honlapod látogatói értékelhetik, de egy szakmailag elismert zsűri is, több összetett szempont alapján. Továbbá közönségszavazásunkon is hatalmas tömeget mozgósíthatsz és népszerűsítheted weboldalad/applikációd, ezzel növelve látogatóid számát.

Publicitást:

A honlapod/ appod a vállalkozásod egyik legfontosabb eszköze, tehát a népszerűsítésével növelheted a sikerét. Pályázatunkat a legnagyobb hazai médiumok jelenítik meg, olyanok, mint az Agroinform, az IT Business, a marketing.hu, az Adverticum, és a BUM Bevásárló és Tematikus utcák. Illetve a nevezőket megjelenítjük 33.000 fős követőbázisú Facebook oldalunkon, weboldalunkon és további social felületeinken.

Szakmai kapcsolatokat:

Díjátadónkon gyümölcsöző szakmai kapcsolatokra lelhetsz, hiszen megismerhetsz más, szintén szakmabeli versenyzőket és kiterjesztheted szakmai kapcsolati hálódat!

Motivációt:

A pályázat során új ötletekkel gazdagodhatsz, amelynek segítségével tovább fejlesztheted weboldalad vagy applikációd, és könnyedén fenntarthatod látogatóid érdeklődését. Továbbá lehetőséged lesz, hogy tanulj másoktól, illetve benchmarkold mások digitális megoldásait.

Vágj bele még ma!

Légy te a következő trendalkotó!

Ahol egyszerre inspirálódhatsz és inspirálhatsz, függetlenül a méretedtől vagy ismertségedtől - ugyanis kicsiként is lehetsz hatalmas!

Korábbi nevezőink megosztották tapasztalataikat:

,,Az egyik legfontosabb célunkhoz segített és segít hozzá: még többen megismerik a nevünket és a tevékenységünket, ezáltal egyre több felhasználóhoz juthatunk el." - Fáy András Alapítvány

,,A pályázattal egy olyan értéknövelő eszközt kapott a webshopunk, amit mással nem tudnánk pótolni." - Profigazda

,,Az elismertség fontos a kollégáknak és a munkaerőpiacon is jó színben tünteti fel a céget." - ACG Budapest

Kövesd a következő lépéseket és add le pályázatod!
 
  • 1. lépés: regisztrálj honlapunkon!
  • 2. lépés: aktiváld a regisztrációd a megadott email címedre érkező linken keresztül!
  • 3. lépés: jelentkezz be honlapunkon a fiókodba! (a felhasználónév és jelszó az email-ben található)
  • 4. lépés: kattints a 'Nevezés' menüpontra, azon belül pedig 'Pályázat benyújtása'
  • 5. lépés: add le a pályázatod!


Emelkedj ki a tömegből és nyerd el 'Az Év Honlapja' díjat!

Honlapoddal vagy applikációddal december 15. éjfélig pályázhatsz!

(x)