PÁLYÁZATOK | Idén is lehet pályázni a Családbarát Kórházi Osztály címért
Idén is lehet pályázni a Családbarát Kórházi Osztály címért
2018-11-05 10:26:00Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom
A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom és a Magyar Kórházszövetség idén újra meghirdeti pályázatát kórházak és kórházi osztályok részére.

A célja, hogy a kórházi szférában már meglévő család- és emberbarát jó gyakorlatokat minél szélesebb körben megmutassa. A tavaly díjazott kórházi osztályok olyan jó
gyakorlatokért kapták az elismerést mint a telemedicínás megfigyelés, stresszkezelés, kommunikációs tréning, kutyaterápia, vagy az online segítségnyújtás.

Az ilyen intézkedések segítik a kórházi dolgozók jobb munka-magánélet egyensúlyát, nagyobb megbecsülését, és a betegek és hozzátartozóik minél emberibb kiszolgálását. A cím elnyerése arra is lehetőséget ad, hogy a kórházak és családbarát vállalatok között családbarát együttműködések szülessenek. Jelen pályázat családbarát
kórházi osztályoknak szól, de a cím hozzásegítheti az egész intézményt ahhoz, hogy elnyerje a Családbarát Kórház-díjat.

A Családbarát Kórházi Osztály 2019 pályázat beadási határideje 2018. 11. 30., a Családbarát Kórház 2019 intézményi pályázat beadási határideje 2019. 02. 22. A díjak átadására a Magyar Kórházszövetség 2019 áprilisi konferenciáján kerül sor.

(OS-Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány)