PÁLYÁZATOK | <19 Szabadfogású Számítógép Verseny
<19 Szabadfogású Számítógép Verseny
2018-10-11 13:03:00<19 Szabadfogású Számítógép Verseny
Az idén is megrendezésre kerülő <19 Szabadfogású Számítógép Verseny meghosszabbított nevezési határideje 2018. október 24.

Nevezni 19 év alatt bármivel lehet, ami kreatívan használja fel a számítógépes technológiát.

2018-ban is megrendezésre kerül a <19 Szabadfogású Számítógép Verseny, amelyen 19 év alatti magyar fiatalok vehetnek részt, egyénileg vagy csapatban.

Nevezni lehet bármivel, ami számítógéppel készül: legyen az rajz, animáció, zene, játék, honlap, mobil alkalmazás, robot, saját készítésű szoftver vagy hardver, illetve bármilyen egyéb informatikai megoldás. Eddig versenyeikre közel 6000 pályázat
érkezett, beleértve a határon túlról pályázók munkáit is.

A beérkező műveket szakmai zsűri bírálja el. A legjobbnak ítélt alkotásokból az Új Budapest Galériában, a Bálna Budapestben rendezik kiállítást 2018. december 1-2-ig.

A nyilvános bemutatkozási lehetőségen kívül a verseny támogatóinak köszönhetően nyerteseiket- az adott pályaművet tekintve hasznos - tárgynyereményekkel jutalmazzák, illetve, a győztes projektet ösztöndíjban részesítik, melynek célja, hogy segítse a fiatalok további fejlődését és alapot képezzen a projektek fejlesztéséhez.

(OS-C3 Kulturális és Kommunikációs Központ Alapítvány)