PÁLYÁZATOK | Az ÉV CIO-ja díj 2015 pályázati kiírás
Az ÉV CIO-ja díj 2015 pályázati kiírás
2015-06-25 09:58:00VISZ
A Vezető Informatikusok Szövetsége (VISZ) 2015-ben is kiírja az Év CIO-ja pályázatát. A pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet az informatikai vezetők tevékenységének fontosságára, valamint a díjjal elismerje az évek során kiemelkedő teljesítményt nyújtó CIO (Chief Information Officer) munkáját.

A 2011-től megreformált Év CIO-ja díjat 2002 óta ítéli oda a VISZ által felkért független szakmai bizottság. AZ Év CIO-ja díjra informatikai vezetőket jelölhetnek szakmai szervezetek, cégek, valamint a zsűritagok egyaránt.

A VISZ által felkért független zsűriben szakmai szervezetek képviselői, valamint újságírók vesznek részt: Braun Péter, a VISZ elnöke, az OTP Bank Nyrt. elnök-vezérigazgatói főtanácsadója, Laufer Tamás, az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetségének (IVSZ) elnöke, Strausz György Gábor, a VISZ alelnöke, Cserna József, a Magyar Projektmenedzsment Szövetség elnöke, Szalay Imre, a Project Management Institute Magyar Tagozatának elnöke, valamint a hazai szaksajtó képviselői: Sziebig Andrea, az IT Business főszerkesztője, Dervenkár István, a Bitport.hu főszerkesztője és
Mester Sándor, a Computerworld B2B üzletágvezetője.

A pályázatban az alábbi kérdésköröket kell kifejteni a díjra jelölt szakembernek:
 
  • Milyen innovatív megoldást vezetett be az elmúlt időszakban ( 1-3 év), amely segítségével vállalata eredményessége növekedett?


 
  • A bevezetett, korszerű technológiai megoldások hogyan illeszkednek a piaci trendekhez és az innovációhoz?


 
  • A korszerű eszközöket, technológiákat hogyan tudja integrálni a vállalat működésébe?


 
  • A technológiai fejlesztéseket hogyan tudja elfogadtatni a vállalaton belül?


 
  • Mi az adatvédelem optimális mértéke? Hol van az erre fordítható költségek ésszerű határa?


A jelölések beérkezésének határideje: 2015. július 19.

Pályázati anyagok beérkezésének határideje: 2015. augusztus 2.