|
|
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK | Üzlet | Friss étterem koncepcióval és két új séffel erősít a Budapest Marriot...
ÜZLET
![]()
Budapest Marriott Hotel: Friss étterem koncepcióval és két új séffel erősít a Budapest Marriott Hotel
2019-05-13 19:55 | Ogilvy Budapest
A Budapest Marriott Hotel nyolc hétig tartó felújítási munkálatokat követően nyitotta meg újragondolt éttermét, a DNB Budapestet. A megújult étterem dizájn tekintetében a hotel belsőépítészetét követi, amelynek elemeit a Bauhaus stílus és kubista műalkotások ihlették, és amelyek a közösségi terek páratlan otthonosságát biztosítják. A kellemes atmoszféra kialakítása érdekében a tervezők antik sárgarezet, acélt, gránitot, tölgyet, fehér Carrara márvány ötvözetet és bőrt is felhasználtak. A DNB legfőbb dizájneleme azonban az étterem nyújtotta páratlan dunai panoráma. A DNB Budapest a "farmtól az asztalig" koncepció jegyében helyi hozzávalókból készült, modern, magyaros ízeket kínál, és neves magyarországi borrégiók borait mutatja be. Az új koncepciót a Budapest Marriott Hotel csapatához 2019 év elején csatlakozó Varga Roland éttermi séf és Konstantinos Kranakis executive séf vezették be. A 210 fő befogadására képes, egyedülálló panorámát nyújtó DNB Budapest nevét a Duna közelsége inspirálta, és így az étterem elhelyezkedését szimbolizálja. Az étterem évente négy alkalommal jelentkezik majd új menüsorral. "A felújítással két fő célunk, hogy növeljük a nem hotelből érkező vendégek számát, és hogy kellemes időtöltést biztosítsunk hotelvendégeinknek" - mondta Arne Klehn, a Budapest Marriott Hotel vezérigazgatója. "Büszkeséggel tölt el, hogy ugyan az átalakítás hosszú folyamat és kemény munka volt, mindvégig számíthattunk séfjeinkre és a hotel teljes személyzetére, lelkesedésére." A DNB étteremmel egyidőben debütált a Budapest Marriott Hotel megújult bárja, a Liz and Chain is. A bár minőségi időtöltést kínál a helyi közönségnek, a hotelvendégeknek, az átutazóknak, a munkaügyben érkezőknek és a kikapcsolódásra vágyóknak. A Liz and Chain reggelivel és ebéddel, különleges korlátlan délutáni pezsgőfogyasztással és koktélválasztékkal várja a látogatókat. Emellett számos exkluzív esemény, így például kóstolók, teraszpartik és teadélutánok is várják majd a vendégeket. ![]() ![]()
TOVÁBBI ANYAGOK EBBŐL A KATEGÓRIÁBÓL
![]()
|
![]() ![]()
Internet |
Légi ipar |
Gazdasági Jog |
Karrier |
Gyógyszeripar |
Hirdető/márka |
Ügynökség |
Kutatás |
Mobil |
E-biznisz |
Kereskedelem |
Logisztika |
DM/Promóció |
Design |
Rendezvény |
Felelősség |
PR |
Pénzügy |
Konferencia |
Kultúra |
Oktatás |
Pályázati projekt |
Üzlet |
Környezet |
Támogatás |
Digitalizáció |
Energia |
Technológia |
Statisztika |
Építőipar |
Élelmiszeripar |
Mezőgazdaság |
Ingatlan |
Egyéb |
Outdoor/indoor |
Idegenforgalom |
Szponzoráció |
Média |
Járműipar |
Tőzsde |
![]()
TÖLTSE FEL!
Küldjön nekünk Ön is sajtóközleményeket, melyeket ellenőrzés után ingyenesen megjelenítünk! A feltöltéshez regisztráció szükséges, ami szintén ingyenes! ![]() ![]() ![]()
Szegedi Tudományegyetem | Oroszország | Horvátország | ALDI | Rába | BMW | vendégéjszakák | eMAG | Románia | rizs | Shell | Napelempark | Pécsi Harmadik Színház | autógyártás | AM | Alteo | IKEA | SPAR | INA | VELUX | Szent Efrém Ferfikar | EU | Masterplast | Valentin-nap
![]() |
PARTNEREINK
|