SAJTÓKÖZLEMÉNYEK | Élelmiszeripar | Unicum Szilva – Zwack világújdonság!


Zwack Unicum : Unicum Szilva – Zwack világújdonság!
Országos | 2012-03-26 | ACG Reklámügynökség



Magyarország első bitter mesterkurzusán Zwack Sándor mutatta be a Zwack Unicum legújabb termékét, az Unicum Szilvát. Az ital-különlegesség igazi világújdonság, ugyanis ez az első olyan gyógynövény-likőr, melyet gyümölcságyon pihentettek.

"Az Unicum Szilva hagyomány és innováció egy palackban.
Az Unicum Szilva is több mint 40 válogatott gyógynövény párlatából és kivonatából készül, aszaltszilva-ágyon pihentettük, majd 6 hónapig tölgyfahordóban érleltük." - mondta Zwack Sándor az exkluzív bemutatón. Az ital-újdonság csakúgy, mint az Unicum, több mint 40, gondosan válogatott gyógynövény kivonatából és párlatából készül.

Az Unicum Szilva egyedi ízét a kiváló minőségű aszalt szilva adja. A kiváló minőség elérése érdekében a friss szilvát kíméletesen szárítják, így őrzi meg a gyümölcs zamatát.
Íz-világát a tölgyfahordóban halmozott aszaltszilva-ágyon történő érlelés teszi teljessé.
Az itallal a Zwack Unicum azokat szeretné megszólítani, akik próbálták már az Unicumot, de jellegzetes íze miatt mégsem zárták a szívükbe, és azokat, akik még egyáltalán nem kóstolták az Unicumot, de szeretik a különlegességeket.

Zwack Sándor 2008-ban vette át édesapjától, Zwack Pétertől a stafétabotot, fő tevékenységi köre a vállalaton belül azóta az Unicum gyártására, az ital előállításához szükséges gyógynövények kiválasztására irányul.

"Az Unicum Szilvára a családom, a munkatársaim, mindannyian büszkék vagyunk, és remélem fogyasztóinknak is tetszeni fog. Fogyasszák mértékkel, és örömmel!" - fogalmazott Zwack Sándor a kóstolóval egybekötött bemutató végén.

A nagy érdeklődésnek örvendő bitter mesterkurzuson a vendégeknek a Zwack családról Zwack Izabella mesélt eddig még soha nem hallott személyes történeteket, Hortobágyi T. Cirill, a Pannonhalmi Főapátság perjele a gyógynövények magyar vonatkozásait ismertette, és Helmut Adam, a világhírű bartender koktél-kreációkat készített, a kóstolóval egybekötött előadásán beszélt a keserűlikőrök nemzetközi trendjeiről.










TOVÁBBI ANYAGOK EBBŐL A KATEGÓRIÁBÓL







-tól   -ig
Internet  |  Légi ipar  |  Gazdasági Jog  |  Karrier  |  Gyógyszeripar  |  Hirdető/márka  |  Ügynökség  |  Kutatás  |  Mobil  |  E-biznisz  |  Kereskedelem  |  Logisztika  |  DM/Promóció  |  Design  |  Rendezvény  |  Felelősség  |  PR  |  Pénzügy  |  Konferencia  |  Kultúra  |  Oktatás  |  Pályázati projekt  |  Üzlet  |  Környezet  |  Támogatás  |  Digitalizáció  |  Energia  |  Technológia  |  Statisztika  |  Építőipar  |  Élelmiszeripar  |  Mezőgazdaság  |  Ingatlan  |  Egyéb  |  Outdoor/indoor  |  Idegenforgalom  |  Szponzoráció  |  Média  |  Járműipar  |  Tőzsde  | 

TÖLTSE FEL!
Küldjön nekünk Ön is sajtóközleményeket, melyeket ellenőrzés után ingyenesen megjelenítünk! A feltöltéshez regisztráció szükséges, ami szintén ingyenes!