ESETTANULMÁNYOK | Egyedi pólók ajándékba (x)
Egyedi pólók ajándékba (x)
2019-05-14 06:26:00Kép: Los Polos Pólóműhely
A szülinapok és a névnapok egyaránt jó alkalmak arra, hogy a szeretteinket és a barátainkat is megajándékozzuk valami személyre szabott meglepetéssel.

Persze nem mindig egyszerű kitalálni, hogy mi is legyen a meglepi, hiszen az áruházak választéka hatalmas, nem beszélve az egyedileg gyártatott termékekről. Manapság az egyik legnépszerűbb ajándék ötlet az olcsóbb kategóriában az egyedileg készíttetett póló, hiszen ez valóban nem drága, ugyanakkor nagyon egyedi ajándék. De mitől lesz egy póló személyre szabott?

Ismerni kell az ajándékozottat

Egy pólóra gyakorlatilag bármilyen felirat, minta vagy kép kérhető, így nekünk csak annyi a dolgunk, hogy olyat válasszunk, ami illik az ajándékozott személyiségéhez. Gondolunk itt arra, hogy egy horgásznak horgász képpel vagy felirattal ellátott pólót adjunk, egy különösen humoros személynek valamilyen vicces feliratút válasszunk, állatbolondoknak pedig egy saját háziállata képével ellátott póló dukál.

Családi fotó pólóra?

Még ma is nagyon sokan vannak, akik szeretik a digitális képeket kinyomtatott formában nézegetni. Számukra különösen jó ötlet egy olyan pólót ajándékozni, melyen legalább egy, de akár több kép is helyet foglal.

A tökéletes kép vagy kollázs elkészítéséhez online is többféle ingyenes szoftver található, vagy megkérhetjük a szomszéd fiút, hogy készítsen nekünk a kiválasztott képekből egy összeállítást. Ugyanakkor, ha biztosra akarunk menni, akkor a nyomdát is megbízhatjuk némi ellenszolgáltatásért cserébe, hogy a választott képeket ízlésesen rendezze el a pólón.

Póló a nagyinak

Sztárajándék nagymamáknak az unokák képével ellátott ajándékot adni. Azok a nagymamák, akik egyébként is szívesen hordanak pólót, biztosan fel fogják venni az unoka fotójával dekorált darabot, de ha nem pólós a nagyi, akkor másféle ajándékot válasszunk.

A fotós ajándék jó ötlet továbbra is, de ebben az esetben inkább gondolkozzunk bögrében, kötényben, párnahuzatban vagy akár egy maradandóbb vászonképben is.

Tuti tipp a filmes póló

Kis túlzással azt lehet állítani, hogy kedvenc filmje vagy sorozata mindenkinek van. És a rajongók jellemzően szeretik a kedvencük képével dekorált ajándéktárgyakat, így valóban tuti ötlet filmes pólót ajándékba adni.

De mint fentebb is említettük, ehhez ismerni kell az ajándékozott ízlését, hiszen egy Marvel rajongónak nem adhatunk DC-s szuperhősök képével ellátott pólót, ahogy a Dr. Csont rajongókat se a Született feleségekkel dekorált felsővel lepjük meg.

Akár filmes pólót, akár más egyedi ajándéktárgyat szeretnél rendelni valamelyik szerettednek vagy barátodnak, vedd fel a kapcsolatot a Los Polos Pólóműhely csapatával, ahol kedvező áron minőségi fotós tárgyakat tudsz készíttetni!