PÁLYÁZATOK | Újra lehet pályázni a Good Impactre
Újra lehet pályázni a Good Impactre
2017-10-16 14:28:00Good Impact
Újra pályázatot hirdettek civil szervezetek számára a 2018-as Good Impact rendezvényen való részvételre az esemény szervezői. Olyan szervezetek jelentkezését várják, amelyek szeretnék vállalatoknak szóló szolgáltatásaikat bemutatni és megvételre kínálni. Cél a társadalmi felelősségvállalás előmozdítása.

A Good Impact rendezvényen 8 civil szervezet mutatja be szolgáltatásait szórakoztató formában vállalatok számára. A rendezvény szervezői szeretnék erősíteni a vállalatok és civil szervezetek közötti együttműködést, és megmutatni a két szektornak az egymásban rejlő partnerség lehetőségét.

A részvétel jogát a civil szervezetek pályázás útján nyerhetik el. A pályázati kiírás és az adatlap elérhető a www.goodimpact.hu oldalon.

Határidő: 2017. november 3. A beérkezett pályázatokat egy szakmai zsűri véleményezi és értékeli. A Good Impact esemény időpontja: 2018. január 25.

A Good Impact rendezvényt a Civil Impact Nonprofit Kft. szervezi. A Civil Impact Nonprofit Kft. küldetése, hogy partnerségeket hozzon létre civil szervezetek és vállalatok között, elősegítve civil szolgáltatások létrejöttét és hidat képezve a két szektor között.

A Good Impact eseményt az Erste Alapítvány támogatja.